Werkwijze

Voor de optimale vindbaarheid van je website of webshop in zoekmachines gaan we aan de slag met:

Contentstrategie

We gaan van start met een contentstrategie. De essentiƫle basis waarin de behoeften van je doelgroep en jouw doelstellingen centraal staan. Met een audit en analyse van je huidige online middelen verkrijgen we alle nodige info. Het resultaat is een contentstrategie voor een gebruiksvriendelijke website en het optimaal managen van content. En dat is noodzakelijk om in Google gevonden te worden.

Zoekwoorden scan

We leggen vast op welke woorden je gevonden wilt worden en met welke woorden je doelgroep zoekt. Dit resulteert in voorstel met de belangrijkste zoekwoorden. Deze woorden laten we terugkomen in de tekst, links en techniek van je website. Essentieel om bovenaan in Google te komen.

Technische optimalisatie

Door je website technisch te optimaliseren wordt je website gevonden in Google. Dit doen we onder andere met:

W3C
Eigen & Wijze hanteert de internationale webstandaarden van het World Wide Web Consortium (W3C). Dit zijn de technische richtlijnen waar iedere website aan moet voldoen.

Sitemaps
We passen sitemaps toe. Een sitemap geeft het volledige menu van uw website weer. Alle pagina's van uw website worden dus ondergebracht in een sitemap. En daar hecht Google waarde aan.

Robots.txt
Een robots.txt bestand geeft aan waar de zoekrobots van Google wel en niet mogen komen. Hiermee sturen we robots in de juiste richting.

Headertags
Binnen je website passen we voor de titels H1 tags toe om op Google gevonden te worden.

Code & content
De verhouding tussen de code en content moet gelijkwaardig zijn. Daar houden we rekening mee.

Unieke zoeksleutels

Een zoeksleutel bevat de titel, zoekwoorden en omschrijving van wat erop die pagina te zien is. Wij creƫren voor iedere pagina unieke zoeksleutels. Mede hierdoor komt je website bovenaan in Google.

Zoekmachine vriendelijke links

De SEO specialisten zorgen er ook voor dat de URL's in de adresbalk overeenkomen met de inhoud van de pagina:

in plaats van

Je website komt zo bovenaan in Google en je maakt het je bezoekers makkelijk.

Google optimalisatiepakketten

En ook wanneer je website online staat, blijven we eraan werken om je website bovenaan in Google te houden. Check hiervoor onze speciale Google optimalisatiepakketten.

Bovenaan in Google komen?

Natuurlijk zijn er nog veel meer technieken die we inzetten om bovenaan in Google te komen. Denk aan webteksten, landingspagina's en linkbuilding. Maak nu vrijblijvend een afspraak en we vertellen je er alles over.

Weten hoe je website scoort?
Of bel 058 216 44 65

Ontvang GRATIS nieuwtjes over o.a. zoekmachine optimalisatie in je mailbox!