Voordelen van SEO

Google zoekmachine marketing van Eigen & Wijze levert je de nodige voordelen op: meer relevante bezoekers op je website en naamsbekendheid. Je haalt het maximale rendement uit je online middelen. Bovendien maken we de resultaten inzichtelijk.

Dit zijn de voordelen van Google zoekmachine optimalisatie:

 • Gerichte bezoekers

  Internetters zijn gericht op zoek naar een oplossing voor hun probleem. We stemmen je website af op de behoeften van bezoekers en verwerken belangrijke zoekwoorden in je website. Zo krijg je relevante bezoekers op je website. En gericht verkeer resulteert in meer omzet.

 • Naamsbekendheid

  Met Google zoekmachine marketing vergroot je je naamsbekendheid. Wanneer je steeds hoger scoort, kom je steeds vaker terug in de zoekresultaten. Bovendien zorgt een website bovenaan Google ervoor dat internetters je zien als betrouwbaar.

 • Meer bezoekers

  Gevonden worden in Google betekent meer bezoekers op je website. Het is dan wel belangrijk dat je in de top 10 scoort. 90% van de internetters kijkt nooit verder dan de 1ste pagina met zoekresultaten. Samen met jou gaan we voor de toppositie in Google. Dan ben je 24/7 vindbaar voor potentiƫle klanten en krijg je meer bezoekers.

 • Meetbaar

  De resultaten van je inspanningen zijn makkelijk meetbaar in Google Analytics. Hier zie je via welke bronnen bezoekers op je website terechtkomen, met welke woorden ze zoeken en nog veel meer. Wil je meer weten over Google Analytics? Ieder jaar organiseren wij een aantal cursussen waarin je alles leert over Google Analytics.

Ook op Google gevonden worden?

Dat kan! Onze gecertificeerde SEO specialisten zetten al hun kennis en ervaring in voor de hoogste klasseringen in Google. Vraag vrijblijvend meer info aan.

Weten hoe je website scoort?
Of bel 058 216 44 65

Ontvang GRATIS nieuwtjes over o.a. zoekmachine optimalisatie in je mailbox!