Google zoekmachine marketing

Structureel beter gevonden worden in Google? En scoren op de zoekwoorden die ertoe doen? Maak gebruik van de professionele SEO diensten van Eigen & Wijze. Met zoekmachine optimalisatie (SEO) optimaliseren we je website zodat deze beter vindbaar wordt in zoekmachines.

Noodzaak van SEO

Waarom zoekmachine optimalisatie zo belangrijk is? Deze cijfers tonen het aan:

  • 98% van de internetters gebruikt zoekmachines
  • 90% kijkt nooit verder dan de 1ste pagina met zoekresultaten
  • 85% vindt een merk dat bovenaan in Google staat een topmerk
  • 68% maakt via zoekmachines kennis met nieuwe aanbieders


Je website bovenaan in Google is dus een absolute must.

Google zoekmachine marketing

Met ruim 94% van al het zoekverkeer is Google de absolute leider onder de zoekmachines in Nederland. We richten ons dan ook op Google zoekmachine marketing.

Gevonden worden in Google

Het doel van de zoekmachine marketing voor je website is een hoge score in de natuurlijke resultaten van Google: de organische zoekresultaten.

Hoe werkt Google?

Hoe Google precies werkt weet niemand. Er zit een ingewikkelde formule achter. Wat we weten is dat Google gebruik maakt van searchbots. Deze bots zoeken het internet af naar nieuwe websites en pagina's. Als een searchbot een nieuwe pagina tegenkomt, slaat hij de inhoud op in een database. Hoe belangrijker Google je website vindt, hoe hoger je scoort in de organische zoekresultaten van Google.

Hoe bovenaan in Google komen?

Als zoekmachine marketing bureau zijn wij gespecialiseerd in Google zoekmachine marketing. Neem voor een zoekmachine marketing strategie, tips of advies vrijblijvend contact met ons op.

Weten hoe je website scoort?
Of bel 058 216 44 65

Ontvang GRATIS nieuwtjes over o.a. zoekmachine optimalisatie in je mailbox!