Adverteren in zoekmachines

Met adverteren in zoekmachines (SEA) zorg je voor een toppositie in de betaalde zoekresultaten. Zo bereik je je doelgroep effectief en krijg je gericht bezoekers op je website. Eigen & Wijze verzorgt je complete Google AdWords campagne.

Waarom je met Google AdWords aan de slag moet

98% van de internetters maakt dagelijks gebruik van zoekmachine Google. Bovenaan in Google scoren is dan ook een absolute must. Is aanwezigheid in de organische zoekresultaten dan niet genoeg? Nee!

  • Meer bereik

    In de organische zoekresultaten heb je geen bereik van 100%. Met Google AdWords vergroot je met de juiste zoekwoorden je bereik aanzienlijk. Google zoekmachine marketing is dé manier om gericht bezoekers op je website te krijgen!

  • Prominent in beeld

    De advertenties krijgen in Google een steeds prominentere plek. Er zijn zelfs zoekresultaten waarbij alles boven de vouwlijn bestaat uit betaalde resultaten.

Met een website bovenaan in Google maak je meer winst!

Met een gerichte Google AdWords campagne zorgen we ervoor dat jouw advertenties bij relevante zoekcombinaties op de 1ste pagina van Google verschijnen. Zo haal je het maximale rendement uit je investering! Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

Weten hoe je website scoort?
Of bel 058 216 44 65

Ontvang GRATIS nieuwtjes over o.a. zoekmachine optimalisatie in je mailbox!