Zoekmachine marketing bureau

Als zoekmachine marketing bureau zijn wij volledig gespecialiseerd in SEO en SEA. We zorgen er met 20 jaar kennis en ervaring voor dat jouw website de hoogste klassering behaald.


Gegarandeerd goed door SEMPO en Google

Eigen & Wijze is als één van de weinige zoekmachine marketing bureaus aangesloten bij SEMPO. Dit is de Europese brancheorganisatie die wereldwijd werkt aan de kwaliteit en het uitwisselen van kennis over zoekmachine marketing. Daarnaast hebben wij als zoekmachine marketing bureau certificaten van Google in huis om gegarandeerd hoge kwaliteit te leveren.

Zoekmachine marketing specialisten

Onze zoekmachine marketing specialisten zijn altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van zoekmachine marketing strategie. Zij bezoeken de meest toonaangevende zoekmachine congressen en evenementen, bestuderen blogs en vakliteratuur.

Zoekmachine marketing MKB

Met ruim 650 gerealiseerde projecten hebben wij al veel gedaan op het gebied van zoekmachine marketing voor het MKB. Naast zoekmachine marketing voor het MKB doen we dit ook voor grotere organisaties, zoals Incassade Deurwaarders en Incasso en Helwa Wafelbakkerij.

Veel meer dan alleen zoekmachine marketing bureau

Naast gevonden worden in Google kunnen we nog veel meer voor je betekenen:

Schakel ook een Google zoekmachine marketing bureau in

Als zoekmachine marketing bureau gaan we graag voor jou aan de slag. Neem voor een zoekmachine marketing strategie op maat vrijblijvend contact met ons op.

Weten hoe je website scoort?
Of bel 058 216 44 65

Ontvang GRATIS nieuwtjes over o.a. zoekmachine optimalisatie in je mailbox!